Recept: hartige vijgenjam met balsamico en tijm

Zoet, kruidig én een tikkeltje verrassend: hartige vijgenjam is dé smaakmaker die je borrelplank naar een hoger niveau tilt. Waar je gewone vijgenjam vaak als zoet beleg ziet, krijgt deze variant een hartige twist dankzij balsamicoazijn, tijm en een vleugje zwarte peper.

Zelfzorg in de herfst volgens Ayurveda: zo breng je Vata tot rust

Gelukkig kun je met simpele manieren je Vata in balans houden deze herfst: 'Warmte, rust, regelmaat en zachtheid' is hiervoor je mantra. In de Ayurveda geldt namelijk dat gelijke eigenschappen elkaar versterken en dat je juist door het tegenovergestelde toe te voegen weer in...

Uitgelicht

Handige supplementen voor op reis

De zon laat zich eindelijk zien en ook de zomermaanden komen dichterbij. Vakantieplannen ontstaan en het duurt niet lang meer voordat de tassen gepakt kunnen worden. Verandering van omgeving doet goed, maar kan soms ook wat ongemakken met zich meebrengen. Daarom kan het een ...