Varier Meubels

Welkom bij het actieve zitten van Varier Furniture!

Onze lichamen zijn gemaakt om te bewegen. Te tillen, te draaien, kantelen, schommelen, verlengen en buigen. Door Varier, worden er stoelen ontworpen die je lichaam helpen om te bewegen, oftewel ergonomische stoelen.  Door dit te doen, maken ze van onze passieve momenten, actieve momenten. En dat betekend elke dag meer tijd om je lichaam te activeren en te versterken. Dat is de manier hoe zitten oorspronkelijk is bedoeld.

Jouw keuze: bewegen – niet gewoon maar zitten, maar actief zitten.

De iconische stoelen van Varier zijn ontworpen door Scandinavische ontwerpers. De verschillende design stoelen worden gebruikt als een bewegingsstoel voor zowel in huis als in heel wat werkplekken in de wereld. Door zijn veelzijdigheid, ondersteunt de Move je aan je (op hoogte verstelbare) bureau, aan de ontbijttafel, tijdens een momentje voor jezelf in de woonkamer of zelfs tijdens het schilderen of pianospelen biedt deze stoel je alle voordelen van actief zitten.

Varier is niet alleen maar stoelen, het is een hele filosofie.
Geniet van onze stoelen die alle mogelijke doeleinden van de dag dienen en wordt actief: tijdens het ontbijt, lunch, diner, werk, huiswerk, relaxen, uitvoeren van je hobby etc.

So sit down and move on!

In onze Varier showroom bij Binorm in Zutphen staan alle Varier modellen om zowel bewonderd als uitgeprobeerd te worden.

Van de Varier Peel Club tot Balans, van Actulum tot Gravity en van Kokon tot de Move.


De volledige Varier Furniture collectie
Scroll to top