Varier

De mens als uitgangspunt - Wij stellen het menselijk lichaam centraal in al onze ontwerpen en hebben het tot in detail bestudeerd. We weten welke houdingen ontspannend zijn en waar en op welke wijze het lichaam ondersteuning nodig heeft. Het menselijk lichaam is gemaakt voor beweging en moet niet al te lang stil blijven zitten. Wij maken stoelen die aan al deze behoeften voldoen en laten vervolgens onze menselijke verbeeldingskracht de vrije loop om zo krachtige, onconventionele vormen te creëren met een perfecte functionaliteit.

Beweging en variatie zorgen ervoor dat je jezelf prettig voelt en open staat voor vernieuwing. Op dat principe heeft varier zijn zitconcept gebaseerd. Onze stoelen geven je de vrijheid om je op een natuurlijke manier te bewegen. Zodat je je totaal kunt concentreren op wat je doet; of dat nou lezen, luisteren, eten of uitrusten is.

Active Sitting™
Onze stoelen zijn als het ware een verlengstuk van uw lichaam.
U wordt gestimuleerd te bewegen waardoor uw gezondheid en welzijn positief worden beïnvloed.

Wij noemen het Active Sitting™.

Tijdelijke Actie: Bij aankoop van een Varier Kokon of Peel een gratis voetenbankje.

De actie is geldig voor comfortfauteuils Peel en Kokon.

Van soepel comfort tot ongeëvenaarde veelzijdigheid: de Varier collectie comfortfauteuils biedt perfecte ondersteuning en ontspanning voor uw lichaam. Elk zitmeubel bevordert continue, lichte beweging terwijl u zich ontspant.

Actieperiode vanaf April tm Juli 2018

21 Artikel(en)

per pagina

21 Artikel(en)

per pagina